Over ons

Over ons

Inmiddels bestaat zoekeenband.nl alweer ruim 10 jaar. We hebben ons gespecialiseerd in het leveren van  swingende coverbands, professionele DJ’s, sfeervolle jazz en vette rockbands die geschikt zijn voor Uw receptie, bruiloft of bedrijfsfeest? Met Miron hebben we in het verleden geprogrammeerd in o.a. “de Heere van Amstel” maar vele bedrijven gingen U voor. Inmiddels hebben we om de professionaliteit van de bands te waarborgen ons bestand terug gebracht zodat het voor U makkelijker is te kiezen. De bands en dj’s die we aanbieden zijn absoluut van hoge kwaliteit. Onze bemiddeling levert geen hogere prijs op zoals vaak bij andere kantoren. Echt met liefde geselecteerd met een muziekantenhart dus check onze coverbands en dj’s. We zijn 24/7 aan het werk zodat U ons ook in de avonduren kan bereiken.

We hebben de acts zorgvuldig op kwaliteit geselecteerd zodat U niet voor verrassingen komt te staan. Deze dj’s en coverbands weten hoe belangrijk het is de mensen aan de gang te houden. Ze zorgen dan ook voor een onvergetelijke avond met 100% dansgarantie.

Muziek voor recepties, feesten of bruiloften
Bij Zoekeenband vind je voor je feest, receptie of bruiloft artiesten DJ’s, bands en acts in alle genres. Door middel van onze interne zoekmachine zie je direct welke artiesten of bands hiervoor geschikt zijn. Daarna kunt U een optie nemen, of deze band of dj gelijk boeken.

Bedrijfsfeesten, evenementen of bruiloften
Zoekeenband regelt voor een receptie bij bedrijven en particulieren sfeervolle of juist swingende en feestelijke livemuziek, dj in alle stijlen: dance, disco & danceclassics, party, pop, rock, klassiek, latin, jazz en Zuid Amerikaans.

livemuziek in cafe’s of festivals
Zoekeenband heeft voor cafe’s en festivals soms andere tarieven als we de bands, dj’s kunnen blij maken met een gaaf optreden. Neem gewoon contact met ons op