Door het akoestische geluid van DEEPER SHADE is dit duo ideaal voor (achtergrond) muziek op bruiloften, diner-dansant (met kerst bijv), recepties, bedrijfsfeesten of andere speciale gelegenheden maar DEEPER SHADE
kan ook een knallend feest maken met deze akoestische sound. De muziek van het akoestische duo DEEPER SHADE kan omschreven worden als allround akoestische muziek. Met 2 vocalen en een akoestische gitaar spelen we hits uit de sixties tot rocksongs uit de jaren 90 tot 2014 top 100. U kunt op de repertoire-pagina zien hoe uitgebreid het repertoire van dit akoestische duo is.
Het eigen akoestische geluid vindt zijn oorsprong in het jarenlang spelen op diverse podia met ons eigen materiaal. In 2002 speelden wij zij de Grote Prijs van Nederland de finale in Paradiso onder de naam SAADIA. In de covers krijgt de jarenlange podium ervaring een creatieve plek. Niets is zomaar een liedje. Bezieling krijgt de overhand op Uw feest of receptie. DEEPER SHADE past zich aan als een kameleon. Het volume is altijd in de juiste proporties afgestemd op de situatie. Muziek is muziek als er iets gebeurt en dat doet DEEPER SHADE zonder te bedacht te zijn.
Ook is het mogelijk om DEEPER SHADE als trio of kwartet te boeken. Drum en/of (contra)bas worden dan aan de sound toegevoegd. Kijk daarvoor bij DEEPER SHADE XL.