Door de jaren heen is gebleken dat er veel vraag is naar een kleine band met 100% dansbaarheid. Zo’n duo met een doosje wil je misschien ook niet op je feest maar dan zou deze duo variant met beats een optie kunnen zijn.
De sound van DJ helden als David Guetta en Calvin Harris en andere artiesten is niet meer weg te denken uit de huidige partyscene. BEATZ combineert deze zelf gemaakte beats met live performance. Een nieuwe, verfrissende impuls voor het veeleisende publiek van deze tijd.
BEATZ is dus een concept dat party’s, bedrijfsfeesten, verjaardagen of bruiloften zomaar naar een hoger plan kan tillen. Vernieuwend en herkenbaar dus en absoluut dansbaar op indien nodig laag volume.
Een hele coverband dus qua geluid maar door 2 personen vertegenwoordigd. Alle beats/partijen maken we zelf zodat ze bruikbaar voor ons zijn. Er is de mogelijkheid om alle stijlen aan te kunnen dus niet alleen de moderne top 40/Dance songs maar indien gewenst ook de classics. “Strawberry fields forever met klassiek Beatles geluid kan dus ook bijvoorbeeld. Traditionelere coverbands met dit bandgeluid zijn er in deze bezetting niet. In de huiskamer kan het zelfs nog een knalfeest worden. BEATZ is dus ook absoluut een ‘coverband’ die je zou kunnen omschrijven als een kleine partyband.
Nieuwsgierig naar het gevoel van een volledige coverband? Bepaal het zelf en kom naar ze luisteren en nodig ze gelijk uit op uw feest. Ze zijn al 10 jaar de meest eigentijdse sfeermakers op tal van feesten, de traditionele coverband hebben we nog voor U achter de hand bij FUN Q. Ze spelen trouwens ook al een jaartje of 10 met deze coverband en o.a. vanuit deze coverband is het idee van DEEPER SHADE beats geboren. Er is volgens ons dan ook echt behoefte aan dit concept. Ze kunnen eventueel ook met dj komen. Voordeel is dat de prijs een stuk lager komt te liggen omdat de dj alleen maar hoeft in te pluggen. Zoals gezegd bepaalt U in welke stijl ze een dj meenemen. He zijn allemaal bevriende collega’s. Ideaal dus in combinatie met dj
Nogmaals voor de duidelijkheid ook allround. Disco, rock, Zelfs ballroom is mogelijk.
Bel gerust voor meer info of stuur ons een mail voor meer informatie en de gratis offerte