€ 1300,

FUN Q

super allround coverband voor kroeg, bruiloft, kermis, bedrijfsfeesten etc.

Neem contact met ons op

De allround Coverband FUN Q maakt iedere bruiloft of personeelsfeest tot een onvergetelijk gebeuren. Zij spelen de hele avond op het publiek in of het nou een bruiloft of studentenfeest, bedrijfsfeest betreft. Deze allroundband bestaat uit professionele musici die hun sporen overal reeds hebben verdiend. FUN Q kan op Uw bruiloft het dak er af spelen maar altijd binnen de geluidsnormen.

De bezetting is standaard maar alles is mogelijk qua uitbreiding (drums, bas, gitaar, zang evt. aangevuld met toetsen en/of blazers) maar niet noodzakelijk want om alle stijlen te kunnen coveren speelt deze coverband met door hun zelf ingespeelde sequensen zodat toetsen en blazers niet nodig zijn op muzikaal vlak. Wel is het natuurlijk zo dat de gastmuzikanten volledig zijn ingespeeld en visueel natuurlijk een steentje bijdragen.

Inmiddels een dikke 10 jaar geleden begonnen met 90 er jaren rock maar inmiddels uitgegroeid tot een volwassen allroundband met het bijbehorende repertoire. De lijst is inmiddels flink uitgebreid (90-jaren rock, allerlei medley