Coverband HIPSTER

Coverband Hipster bestaat uit louter topmuzikanten. (Hans/Candy Dulfer,Total touch, Jeans) Een super strakke groovy ritme sectie wordt aangevuld met vocals en blazers. HIPSTER is echt een coverband voor de liefhebber van disco/soul/funk en danceclassics aangevuld met top 40.

Met een en al enthousiasme en uitstraling betrekken ze het publiek bij hun show. Hierdoor zetten ze ook met perfect geluid en licht een show neer waar niemand omheen kan als er gedanst moet worden. Of het nu een bedrijfsfeest, bruiloft, cafe, of studentenfeest betreft. Met hun inmiddels jarenlange ervaring in binnen en buitenland mag je er 100 procent vanuit gaan dat je feest in handen is van echte professionals. HIPSTER breekt de tent af. Bij deze band 100% dansgarantie dus. Een super hippe band met dito repertoire. Op verzoek kunnen we U nog meer materiaal laten horen/zien indien nodig. Dus geef gerust gerust een telefoontje.

Coverband HIPSTER als basisband met een strakke ritmesectie die kan worden aangevuld met 2 blazers. De zangeres en zanger zetten een show neer waar niemand omheen kan als er geswingd moet worden, of het nu een bedrijfsfeest, bruiloft, festival of studentenfeest betreft. Als extra optie kan er een professionele DJ voor de muziek in de pauzes en voor en na het optreden worden bijgeboekt.

Met hun inmiddels jarenlange ervaring in binnen en buitenland mag je er voor 100% vanuit gaan dat je feest met HIPSTER in handen is van echte ‘Partypro’s’. Laat je dus niet misleiden door de vele ‘beste’ en ‘leukste’ bands, maar boek gelijk HIPSTER.

Coverband Hipster speelt standaard 3 x 45 minuten met lekkere dansmuziek en eventueel een korte inloopset indien gewenst.

Voor meer informatie kunt U contact met ons opnemen. U bent van harte welkom.

U bent ook uitgenodigd om lekker op onze facebook pagina het een en ander te lezen: https://www.facebook.com/www.zoekeenband.nl