Dimitri is al sinds 1992 actief als DJ onder de naam DJ Dynamite. Hij is begonnen als resident DJ bij Pinoccio in Zeist, één van de weinige club in Nederland die zich toen bezig hield met Urban, (R&B, hiphop, disco & Caribbean). Daarna is hij een jaar of vijf resident DJ geweest in discotheek Brothers in Bunnik en daarnaast heeft hij honderden optredens gedaan op uiteenlopende evenementen in binnen- en buitenland.

In maart 2011 is hij vader geworden en ondanks dat het altijd leuk is om te draaien op feesten, is drie tot vijf keer per week draaien gecombineerd met een full time job en een gezin niet meer wenselijk, dus hij richt zich tegenwoordig vooral op bruiloften en bedrijfsfeesten. Dit zijn bij uitstel de feesten waar je een hele brede selectie van muziek kunt draaien en bovendien is het een ontzettende eer om op bruiloften te draaien, vooral omdat het toch de meest heugelijke dag in iemands leven is!

Zoals gezegd heeft Dimitri een brede interesse in muziek, zijn roots en techniek van draaien komen voort uit de urban music scene (R&B, soul, hip hop, reggae), maar thuis luistert hij ook graag naar Jazz, oude Funk, maar ook stevige metal.
Op een bruiloft of bedrijfsfeest kun je de meest uiteenlopende muziekstijlen voorbij horen komen; van 70’s, 80’s en 90’s disco tot recente hits en van rock & roll tot house en alles wat daar tussen zit.

Zijn jullie op zoek naar een goede DJ met passie voor zijn vak en willen jullie een feest om nooit te vergeten, boek dan DJ Dynamite. Niet onbelangrijk om te weten: Van alle huwelijksfeesten die hij heeft gedraaid zijn de gelukkige echtparen nog steeds samen, al mogen daar geen garanties aan verleend worden.