dj- RAAF en Collectief

awesome dj's

Neem contact met ons op

DJ ALWIN uit Utrecht

staat voor jarenlange ervaring en een brede muziekkennis. Het is mijn missie om u te binden en te inspireren met mijn muziek. Dit kan zijn via Dj sessies, DJ workshops, of muziekadvies voor uw (multi)media producties of horecabedrijf.

Naast uw persoonlijke muziekwensen geeft DJ ALWIN  een eigen invulling aan uw opdracht. De doelgroep heeft altijd zijn focus.
Door zijn achtergrond in het clubcircuit is hij met zijn passie voor muziek en luisterend oor de ideale dj  voor zowel allround festiviteiten als gelegenheden met specifiekere muziekwensen.
DJ ALWIN  draaiT een mix van (of een keuze uit) een breed assortiment:
jazz – electroswing- soul – funk – jaren 70 disco – jaren 80 & 90 – dub – minimal – latin – worldbeats – drum & bass – techno – pop  – house- lounge

DJ ALWIN  beschikT over een uitgebreid netwerk van collega-dj’s, bands, zangers en muzikanten. Met een combinatie van muzikant en DJ (saxofoon, trompet, percussie of viool) geeft u uw feest nog meer expressie!

Naast het artiesten-gedeelte kunt u DJ ALWIN ook de verzorging van de techniek toevertrouwen. Met mijn vaste partners in geluid en licht kunnen kleine maar ook grote producties gedraaid worden.

Je hebt ja gezegd en wil dat vieren! In de afgelopen 25 jaar heeft hij menig bruiloftsfeest, trouwpartij, trouwfeest tot mooi slotstuk van een onvergetelijke dag weten te brengen.

Je gasten komen uit verschillende provincies of misschien zelfs landen. Ze houden niet allemaal van dezelfde muziek, ja je hebt met iedereen wel een andere gemene deler. Daar heb je iemand bij nodig die weet hoe hij de muzikale draad moet zoeken in het gezelschap. We gaan er eerst over praten van tevoren zodat je me een beetje leert kennen en ik jullie. Ook over jullie familie en vrienden. En dan hebben we een mooi kader voor de avond! Heel soms is er een avond waar niet het dansen centraal staat, maar de conversatie des te meer. Dat kan als men elkaar heel lang niet gezien heeft en er veel te bespreken is. Dan kan ik me aanpassen, maar wel in overleg…en dan wordt het zeker de avond waar je zo naar uit hebt gekeken!

Ik sta open voor heel diverse thema’s en muziekstijlen. Ja ik heb wel ‘s op een feest met “schlager-thema” gedraaid, gelukkig was dat alleen aan het begin :-) en ging het vooral om de verkleedpartij!
Maar vooral in het afwisselen van stijlen ben ik (en m’n collega’s) bekend. We zijn breed georienteerd en kunnen daarnaast als het moet net zo goed een uur in één stijl blijven knallen als het moet/kan.

Muziekstijlen: 70-ties, 80-ties, 90-ties, top40, salsa, funk, jazz, soul, disco, house, swing, electroswing, d&b, lounge” Aldus Alwin

De 45 Toeren DJ

Wij draaien ook echte 45 toeren vinyl indien U dat wilt?
Disco singeltjes uit de jaren 70’s en 80’s zijn natuurlijk te “oldschool”
Op de pickup. (Ook maxi singels)

We rijden stad en land af om deze schijfjes te
verzamelen.

Hoe werkt het?
Wij draaien ze voor u.
Wij nemen de discobol mee en maken samen met u
een ouderwetse Fuif in 70’s aankleding en hapjes.

De disco dans vloer is op aanvraag.
(Bitterballen, Toastjes en Limonade fontein optioneel)

De 45 toeren DJ kunt u ook samen met een van de bands boeken.
Vraag naar de voorwaarden en voordelen.