RAFAEL

singer-songwriter met geweldige covers

Neem contact met ons op

Rafael Hekker is al jaren een van de betere singer-songwriters van Utrecht. Rafael begeleidt zichzelf op akoestisch gitaar en brengt een fijne ontspannen sfeer bij jullie in de huiskamer, restaurant, kampvuur of borrel.

Zijn stijl is mede door zijn unieke stemgeluid het best te omschrijven als soulfull en aanstekelijk, of: ‘ingehouden onrust’. zoals hij het zelf noemt. Onze opdrachtgevers noemden het vooral ‘bezield’ en ‘echt’. Overtuig jezelf aan de hand van de muziekfragmenten hieronder!

Rafael verzorgt solo met gitaar bijvoorbeeld een inloopmuziekje bij de entree, zingt aan tafel in de feestzaal samen met u en u gasten liedjes van toen, als achtergrondmuziek tijdens het diner of als voorprogramma van een grotere act. Als dat handig of nodig is, neemt Rafael een sequencer mee, voor een wat voller geluid.

Van Creedence Clearwater Revival tot Bob Marley en van Eagle Eyed Cherry naar Marvin Gaye, Rafael speelt het allemaal. Ook de modernere zangers als Jamie Lidell en James Morisson en Ben Howard zitten ‘in het pakket’. Rafael speelt in op verzoekliedjes, betovert iedereen met zijn stem en het is nooit te hard.

Rafael timmert stevig aan de weg in zijn muziekcarrière. Hij bracht enkele CD’s uit en hij schrijft ook zijn eigen songs. In 2001 was hij finalist in de Grote Prijs van Nederland. De jury omschreef zijn stem als ‘de nieuwe Otis Redding’. Dat gaat net iets te ver, vindt hij zelf, maar soul heeft hij! Zanger Rafael treedt vaak op met diverse bands op de (Utrechtse en) Nederlandse podia, maar ook daarbuiten (o.a. in Kreta, Uganda, Frankrijk, Duitsland, Engeland en België). Hij is naast soloartiest ook de vaste leadzanger en gitarist van de bekende liveband Let’s Go Bananas (ook bij ons te boeken).

Treedt Rafael ergens voor ons op, dan levert dat ons steevast een meer dan tevreden opdrachtgever op. Rafael: leuke muziek voor bij de BBQ en de open haard!

Meer weten over Rafael? Of wil je weten of Rafael op jullie datum nog beschikbaar is? Bel/mail ons even en we nemen dan direct contact met jullie op. Je ontvangt dan ook een vrijblijvende offerte met gegarandeerd de laagste prijs voor Rafael.